VAARVAKANTIES

Een boot, een kanaal of een rivier en enkele vrienden of familie aan boord, meer heeft u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een half uurtje varen is het alsof u nooit anders heeft gedaan. U legt aan waar u wilt, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte. U bepaalt zelf hoe lang u aangemeerd blijft, wilt u wat meer tijd om een dorpje in de buurt te bezoeken, geen probleem! 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord. En na een heerlijke maaltijd kruipt iedereen onder de lakens, het zachtjes kabbelende water wiegt u al snel in slaap.

 

Westhoek – vanuit Nieuwpoort

Vlak achter de Vlaamse kustlijn kunt u de Westhoek bevaren via de rustige Vlaamse waterwegen en genieten van de poëtische charme van dit gastvrije land. Als u Nieuwpoort verlaat, staat u met één been in de polders en met één been op de zandgronden van Vlaanderen. In het westen ligt het grote Westhoek natuurreservaat, een prima plaats om te wandelen. Aan de Grote Markt in Veurne staat het imposante stadhuis maar ook de overdekte markt en de klokkentoren. Het Begijnhof is een stille getuige van het verleden. Gevangen in een net van kanalen overspannen door boogbruggen wordt Brugge wel het Venetië van het noorden genoemd.

vanaf

€1700

PRIJS: variërend tussen ongeveer 1700 € en 6300 €, afhankelijk van gekozen comfort en grootte van de boot. Prijzen zijn per week voor de maanden juli en augustus.

Inbegrepen: 7 overnachtingen in een volledig ingerichte boot, handdoeken en bedlinnen voor alle reizigers (geen strandlakens), informatie over het gebied, uw boot en een vaarkaart vindt u aan boord, uitgebreide vaardemonstratie en uitleg hoe de boot werkt (voorzie 2u), technische assistentie 7/7.

Niet inbegrepen: brandstof (op per uur basis) en borg voor de brandstof, borgsom voor de boot en eventuele verzekering voor vermindering eigen risico (CDW), optionele extra's (zoals bv fietsen, kajak, bbq, eindschoonmaak, parking, … ), eventuele boetes ten gevolge van uw nalatig of onaanvaardbaar gedrag, alle diensten die u gebruikt buiten de basis en voor welke een extra kost gerekend wordt (zijnde havenkosten, walstroom, water, gebruik van douches/wc's in de havens, .. ), persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden en dranken, annulatie- / reisbijstandsverzekering.

We passen het programma aan in functie van de gekozen opties, rekening houdend met de haalbare timing, begeleiding & beschikbaarheden. Eventuele wijzigingen tgv corona zijn ook mogelijk, dit om uw veiligheid te garanderen.

 

Bij bevestiging: graag 30% voorschot. Prijzen geldig voor aankomsten in juli en augustus 2020. Annulatie tgv Corona-maatregelen opgelegd door de overheid: kostenloze annulatie of wijziging van datum. Het reeds betaalde bedrag krijgt u terug in de vorm van een waardebon.

 

Niet enkel België heeft mooie vaargebieden. Ook de moeite waard om te ontdekken is Friesland (NL), Mecklenburg (DE), Frankrijk met zijn vele waterwegen (Bretagne, Camargue, Loire, Bourgogne, Charente, Aquitaine, Anjou, Elzas), maar ook Schotland, Ierland en Canada.

 

BOEK NU!

NEEM NU

CONTACT OP

Volg ons op Facebook

en blijf op de hoogte

  (+32) 0479 82 04 27

caroline@treiskoffertje.be

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK