ACTIEF REISPLEZIER
MET DE FIETS

Twente met kinderen, waar het leven groen is! (NL)

Glooiende akkers en bos- en heidegebieden maken van Twente een van de meest groene gebieden van Nederland. Het is een aangewezen bestemming voor recreatieve vakanties, zeker voor fietsers in gezinsverband. Vanuit Rijssen fiets je naar de mooiste hoekjes van het land ‘waar het leven groen is’.

 

Je standplaats is een kindvriendelijk vakantiepark aan het riviertje de Regge. Je verblijft er in een bungalow met alle nodige comfort: een ingerichte keuken, een douche, toilet, wastafel en een aangename zithoek. Kinderen zullen er zich geen moment vervelen want er is een speeltuin, een verwarmd binnenzwembad, een binnenspeeltuin en zelfs een animatieteam.

 

De bosrijke omgeving is even attractief als de verblijfplaats. Er zijn bewegwijzerde fietsroutes op kindermaat en langs het parcours kom je voorbij tal van attracties en bezienswaardigheden die kinderen zodanig boeien dat ze helemaal niet moeten gestimuleerd worden om te gaan fietsen. Er is het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de biologische boerderij ’t Exoo, de kinderboerderij in Holten, het fascinerende Brandweermuseum in Rijssen, het Natuurdiorama op de Holterberg, de schaapskudde op de Lemelerberg en nog veel meer waar de kinderen niet alleen plezier beleven maar ook heel wat kennis opsteken.

Aankomst: elke vrijdag of maandag.

€1250

per gezin

*1250 € per gezin op basis van een bungalow - Prijs gebaseerd op een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen < 12 jaar, andere samenstellingen mogelijk, vraag ernaar!

Inbegrepen: 7 overnachtingen in bungalow op basis van ontbijt (indien gewenst, half pension +260€), bedlinnen, eindschoonmaak, gebruik zwembad en binnenspeeltuin, 1u fluisterboot, toeristenbelasting, Nederlandstalige wegbeschrijving + kaart, roadbookdrager.

Niet inbegrepen: bad- en keukenlinnen, persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden en dranken, verzekering persoonlijke ongevallen deelnemers, verblijfstaks, annulatie- / reisbijstandsverzekering.

 

Vraag naar kinderkortingen, single tarieven, fietsverhuur … indien dit voor u van toepassing is.

 

BOEK NU!

We pikten voor u 2 mooie fietsreizen uit. Deze leverancier, met als specialisme actieve vakanties, heeft naast fietsvakanties ook wandel- en skireizen. Ze zijn bovendien actief over heel Europa, ook in België, Scandinavië, Middellandse Zee-gebied en zo veel meer! Wij helpen u graag verder met uw zoektocht en boekingen.

 

We passen het programma aan in functie van de gekozen opties, rekening houdend met de haalbare timing, begeleiding & beschikbaarheden. Eventuele wijzigingen tgv corona zijn ook mogelijk, dit om uw veiligheid te garanderen.

 

Bij bevestiging: graag 125€ voorschot per persoon. Prijzen geldig voor aankomsten in juli en augustus 2020. Annulatie tgv Corona-maatregelen opgelegd door de overheid: kostenloze annulatie of wijziging van datum. Het reeds betaalde bedrag krijgt u terug in de vorm van een waardebon.

  (+32) 0479 82 04 27

caroline@treiskoffertje.be

Volg ons op Facebook

en blijf op de hoogte

NEEM NU

CONTACT OP

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK