PONY VERWENVAKANTIE

Je hebt je privéwoning in Galmaarden (Pajottenland) met grote tuin. Op het terras kan je heerlijk genieten van een barbecue. De kinderen kunnen spelen, achter het speelveld staat een verwenpony ter beschikking. Die laat zich graag borstelen en smult vriendelijk van de worteltjes. Voor de kleine paardenfans in het gezin is dit hemel op aarde. Vanuit je woning ben je snel op de wandelpaden in het bos dat op warme dagen verfrissing kan bieden.

 

Bij aankomst staan de barbecue aankopen klaar in de koelkast, een garantie voor lekkere én relaxte start van uw vakantie.

Wij voorzien ook een bezoek aan het bijen- en insectenhotel in de Helix (halve dag). Je leert alles over het leven en het nut van zowel honingbijen als wilde bijen. De wandeling in de tuin van ‘De Helix’ langs de bijenhal, de insectentoren en de insectenhuisjes brengt je op ideeën om jouw tuin bij-vriendelijk in te richten. Daarna steek je zelf de handen uit de mouwen om een origineel bijenhotel te maken voor een plekje in je tuin. Als afsluiter wordt je getrakteerd op een lekker glaasje honingwijn.

 

Een boeiende workshop / teambuilding ontbreekt niet tijdens deze vakantie, samen met je gezin of vrienden, en natuurlijk ook de pony’s. De opzet is speels en educatief door oa leuke opdrachten met de pony.

 

Gelegen op de Bosberg is deze woning de ideale uitvalsbasis voor enkele fijne wandeltochten in de bossen maar ook om deze gekende wielerstreek op het stalen ros te verkennen. De woning heeft een ruime leefruimte en een ingerichte keuken, 4 slaapkamers (2x 2p, 3x 3p), 1 badkamer, bergruimte met extra douche, terras met tuin. Woning geschikt voor groepen tot 10 personen.

€1400

week

€1055

midweek of weekend

(gebaseerd op 4 volwassenen en 4 kinderen < 12 jaar, contacteer ons voor andere samenstellingen)

Inbegrepen: eindschoonmaak, verbruik, opgemaakte bedden, verzorgpony met voeding en verzorgingsmateriaal, bbq-pakket, bezoek Helix, workshop met pony.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden en dranken, verzekering persoonlijke ongevallen deelnemers, verblijfstaks, annulatie- / reisbijstandsverzekering.

Ontbijtmanden zijn mogelijk op aanvraag, gelieve dit op voorhand door te geven, ter plaatse te betalen.

Maatwerk mogelijk. Ook andere gezinssamenstellingen, eventueel in andere woningen, zijn mogelijk. Vraag ernaar!

 

We passen het programma aan in functie van de gekozen opties, rekening houdend met de haalbare timing, begeleiding & beschikbaarheden. Eventuele wijzigingen tgv corona zijn ook mogelijk, dit om uw veiligheid te garanderen.

 

Bij bevestiging: graag 100€. Prijzen geldig voor aankomsten in juli en augustus 2020. Annulatie tgv Corona-maatregelen opgelegd door de overheid: kostenloze annulatie of wijziging van datum. Het reeds betaalde bedrag krijgt u terug in de vorm van een waardebon.

 

BOEK NU!

NEEM NU

CONTACT OP

Volg ons op Facebook

en blijf op de hoogte

  (+32) 0479 82 04 27

caroline@treiskoffertje.be

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK