ACTIEF REISPLEZIER
MET DE FIETS

IJsselmeer, nostalgie op de fiets (NL)

In 1932 werd de Zuiderzee afgesloten met een gigantische dijk en werd het IJsselmeer geboren. Vandaag heerst er in de vissersdorpen van weleer een eeuwige rust. Onze fietstocht voert u langs de oevers van het IJsselmeer terug in de tijd en laat u fietsend genieten van prachtige uitzichten over het water, van groene bossen en uitgestrekte polders.

 

De IJsselmeerroute is één van de mooiste lange afstand fietsroutes van Nederland. Wij starten het rondje in Nunspeet in de richting van het gezellige Amersfoort. Door het bijzondere weidevogelgebied van het Ark- en Eemlandschap naar ‘t Gooi, waar heel wat bekende Nederlanders wonen. Langs Naarden-Vesting en het Muiderslot naar Amsterdam. Na Volendam en Hoorn, waar de schepen van de Verenigde Oost- Indische Compagnie vertrokken naar het verre oosten, komen we in Enkhuizen aan. Hier nemen we de overzetboot naar Stavoren. Friesland en het Nationaal Park De Weerribben, zullen ons bekoren met hun schitterende waterpartijen waar talloze watervogels huizen in het hoge riet. Op de laatste dag fietsen we door Kampen, statige Hanzestad aan de IJssel terug naar Nunspeet.

 

Programma (vertrek op vrijdag, zaterdag of zondag)

  • dag 1    Aankomst Nunspeet
  • dag 2   Nunspeet-Amersfoort (60 km)
  • dag 3   Amersfoort-Purmerend (68 km)
  • dag 4   Purmerend-Enkhuizen (56 km)
  • dag 5   Enkhuizen-Harich/Lemmer (38 km)
  • dag 6   Harich/Lemmer-Zwartsluis (62 km)
  • dag 7   Zwartsluis-Nunspeet (50 km) + vertrek of extra nacht

€ 650

per persoon*

*per persoon op basis van een tweepersoonskamer

Inbegrepen: 6 overnachtingen in ***/**** hotels op basis van half pension, bagagetransport, gebruik zwembad Nunspeet, Lemmer en Zwartsluis, toeristenbelasting, Nederlandstalige wegbeschrijving + kaart, roadbookdrager.

 

Niet inbegrepen: ferry Enkhuizen-Stavoren (+/- 19€), indien gewenst extra nacht Nunspeet (75€ pp), persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden en dranken, verzekering persoonlijke ongevallen deelnemers, verblijfstaks, annulatie- / reisbijstandsverzekering.

 

 

Vraag naar kinderkortingen, single tarieven, fietsverhuur … indien dit voor u van toepassing is.

 

BOEK NU!

We pikten voor u 2 mooie fietsreizen uit. Deze leverancier, met als specialisme actieve vakanties, heeft naast fietsvakanties ook wandel- en skireizen. Ze zijn bovendien actief over heel Europa, ook in België, Scandinavië, Middellandse Zee-gebied en zo veel meer! Wij helpen u graag verder met uw zoektocht en boekingen.

 

We passen het programma aan in functie van de gekozen opties, rekening houdend met de haalbare timing, begeleiding & beschikbaarheden. Eventuele wijzigingen tgv corona zijn ook mogelijk, dit om uw veiligheid te garanderen.

 

Bij bevestiging: graag 125€ voorschot per persoon. Prijzen geldig voor aankomsten in juli en augustus 2020. Annulatie tgv Corona-maatregelen opgelegd door de overheid: kostenloze annulatie of wijziging van datum. Het reeds betaalde bedrag krijgt u terug in de vorm van een waardebon.

  (+32) 0479 82 04 27

caroline@treiskoffertje.be

Volg ons op Facebook

en blijf op de hoogte

NEEM NU

CONTACT OP

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK