AVONTUUR

IN DE ARDENNEN

Verblijf 4 dolle dagen in het ‘Basecamp’ gelegen te Jupille-Rendeux aan de oevers van de Ourthe, inclusief een luxueus Ardens ontbijt. We hebben heel wat avonturen ingepland voor een onvergetelijke vakantie! Geschikt vanaf 7 jaar.

 

Een hele dag avontuur

  • Watertouwparcours > beveiligd met een klimgordel en een leeflijn, vertrekken we voor een tocht langs diverse bruggen en passages, een apenbrug en junglebrug over de Ourthe.
  • De grootste via ferrata van België > via ferrata situeert zich tussen bergwandelen en bergbeklimmen; is dus haalbaar voor iedereen! Via treden, ladders en brugjes beklimmen we de rotswand en bereiken we het hoogste punt.
  • Tyrolienne op katrol > een spectaculaire rit via katrolbanen tussen de bomen, over ravijnen en rotsen.
  • Deathride > via een stevige wandeling of een forse klim, bereiken we de top, vanwaar we een sprong wagen in de vallei. Na een vlucht van 120 meter landen we 50 meter lager aan de andere oever van de Ourthe. Een snelle sprong boven de Ourthe die we niet vlug vergeten.
  • Pamperpaal > we beklimmen een acht meter hoge paal met daarop een plateautje van 30x30cm. Eens zover en veilig boven, waag je een sprong naar een trapeze.
  • Abseilen (rappel) > is een techniek waarbij langs een touw wordt afgedaald met behulp van een acht. Eerst oefenen we op een kleine rots met een kleine via ferrata als aanlooproute.
  • Touwparcours > een apenbrug, balkenbrug en een loopnet met uitzicht over de Ourthevallei.
  • Rotstouwparcours > beveiligd met een klimgordel en een leeflijn, vertrekken we voor een tocht langs een combinatie van verschillende touwbruggen en het rotsmassief: een balkenbrug, een doortocht in een spelonk, kleine via ferrata.
  • Een halve dag speleologie > onder begeleiding van een gids dalen wij af in de grot waar we op handen en voeten door gangen en spleten kruipen (o.a. brievenbussen, touwladders, schachten, …). Een tocht die haalbaar is voor iedereen!

€ 425

2 personen

€ 650

4 personen

*PRIJS: 425 € voor twee personen -  650 € voor gezin van vier personen (2 volwassenen + 2 kinderen < 12 jaar)

Inbegrepen: begeleiding (bachelors of masters LO, perfect twee- en/of drietalig), huur materiaal, 3 overnachtingen met ontbijt, lunch tijdens avontuur dag.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, fooien, niet vermelde maaltijden en dranken, verzekering persoonlijke ongevallen deelnemers, verblijfstaks, annulatie- / reisbijstandsverzekering.

Maatwerk mogelijk. Ook andere gezinssamenstellingen en talrijke activiteiten zijn mogelijk, bv kajak, downhill quadbike, e-mountainbikes … enz. Tevens zijn er vakantiewoningen beschikbaar voor grotere groepen of families. Vraag ernaar!

 

We passen het programma aan in functie van de gekozen opties, rekening houdend met de haalbare timing, begeleiding & beschikbaarheden. Eventuele wijzigingen tgv corona zijn ook mogelijk, dit om uw veiligheid te garanderen.

 

Bij bevestiging: graag 70% voorschot. Prijzen geldig voor aankomsten in juli en augustus 2020. Annulatie tgv Corona-maatregelen opgelegd door de overheid: kostenloze annulatie of wijziging van datum. Het reeds betaalde bedrag krijgt u terug in de vorm van een waardebon.

 

BOEK NU!

NEEM NU

CONTACT OP

Volg ons op Facebook

en blijf op de hoogte

  (+32) 0479 82 04 27

caroline@treiskoffertje.be

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK