UNIEKE ARRANGEMENTEN
IN EIGEN LAND EN WAT VERDER WEG …

We vergeten wel eens wat voor moois België allemaal te bieden heeft. Of ook onze buurlanden. We hoeven helemaal niet op een vliegtuig richting exotische bestemmingen te stappen om unieke momenten samen te beleven. ’t Reiskoffertje stippelde heel erg leuke arrangementen uit. Ontdek ze hier!

’t Reiskoffertje kan u verder helpen met al uw reisplannen, gaande van een autovakantie tot een vliegvakantie, strand of rondreis, hotel of vakantiewoning. Ook zijn wij partner van uw favoriete merken, oa Centerparcs en andere bungalowparken, Disneyland Park en andere pret- en themaparken, Iberostar hotels … Vraag ernaar!  #winkelhier

Als onafhankelijk én persoonlijk reisadviseur, als het ware uw ‘personal travel shopper’, kiezen we steeds voor het beste aanbod. Zo werken we samen met gereputeerde organisaties en touroperators, die garant staan voor een kwalitatief aanbod en een grondige knowhow van de bestemming.

Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Steeds op afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

Wij hebben al 20 jaar ervaring in de toeristische sector. Naast deze opgebouwde expertise, hebben we ook een bijzondere passie voor het vak.

Geen urenlange zoektocht online of in stapels reisbrochures, wij zoeken het graag voor u uit.

Ons reisaanbod en -advies is helemaal op maat. U krijgt van ons een gepersonaliseerde offerte.

Wij komen naar u toe: thuis, op kantoor of op een door u gekozen locatie en op een tijdstip dat voor u past (ruime regio rond Edegem).

Wij bieden alle bestemmingen en vakantie-formules aan, of u nu kiest voor een charmant hotel in Thailand, een expeditie cruise, een kindvriendelijke kampeervakantie in Frankrijk of een volledig uitgestippelde safari. En dit voor alle budgetten!

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

© ‘T REISKOFFERTJE  |  INFO@TREISKOFFERTJE.BE  |  ALGEMENE VOORWAARDEN  |  PRIVACYBELEID

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Door deze website te gebruiken aanvaard u ons Privacybeleid. OK